Nic. Christiansen Gruppen henter ny Importdirektør

Thomas Jöhncke bliver ny administrerende direktør for Nic. Christiansens Importaktiviteter, hvor han får ansvaret for eksekvering af Gruppens ny strategi herunder en fortsættelse af udviklingen af NCG Operations.

Nic. Christiansen Gruppen har fået et nyt medlem af direktionen, idet den 52-årige Thomas Jöhncke er tiltrådt som ny direktør for NCG Import A/S.

Vi er rigtig glade for, at vi er lykkedes med at tiltrække Thomas. Han er en stærk profil med en solid og relevant erfaring fra vores branche, og vi har vurderet, at han er den rigtige kandidat til at fortsætte den positive udvikling, der kendetegner Nic. Christiansen Gruppen,” siger Niels Vrist Bertelsen, administrerende direktør i Nic. Christiansen.

Thomas Jöhncke kommer til Nic. Christiansen med 19 års erfaring fra Volkswagen-koncernen i bagagen. Her har han bl.a. stået i spidsen for Audi Danmark, og han har været administrerende direktør for Volkswagens Premium brands – en stilling han varetog frem til 2017. Senest har Thomas Jöhncke været ansat hos B&O, hvor han har været ansvarlig for Bang & Olufsen i Norden og Benelux-landene.

Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til bilbranchen, som jo ikke er blevet mindre dynamisk og spændende, siden jeg var der sidst. Jeg vil gerne bidrage til, at Nic. Christiansen bliver så agil som overhovedet muligt, så vi sammen har mulighed for at skalere virksomheden og dermed har et godt udgangspunkt for at tilknytte nye brands og markeder til vores forretning,” siger Thomas Jöhncke.

Thomas Jönhncke afløser Lars Beck, der har været COO i Nic. Christiansen gruppen siden 2018, hvor han bl.a. har været med til at løfte Hyundai Danmark og været en del af integrationen af Hyundai i Sverige i NCG. Senest har Lars været frontfigur i arbejdet med at udvikle og søsætte NCG Operations.

Vi har haft et godt og frugtbart samarbejde, hvor Lars har skabt stærke resultater for koncernen. Imidlertid har vi vurderet, at der behov for en anden profil til udviklingen af importforretningen og One NCG Operating Model såvel som til at gennemføre næste fase af implementering og drift heraf. Derfor er vi i bedste forståelse blevet enige om at stoppe samarbejdet. Jeg vil gerne takke Lars Beck for hans store indsats for Nic. Christiansen Gruppen, og vi ønsker ham held og lykke fremover, ” siger Niels Vrist Bertelsen, administrerende direktør i Nic. Christiansen Gruppen.

Thomas Jöhncke har allerede haft første arbejdsdag i Nic. Christiansen Gruppen, og fremover kommer han både til at være på hovedsædet i Kolding samt på virksomhedens kontor i Malmø.


Kort om Nic. Christiansen Gruppen:

Nic. Christiansen er en koncern af virksomheder centreret om mobilitetsløsninger herunder import og salg af biler. Koncernen blev skabt i 1967, hvor Nic. Christiansen begyndte import af BMW. I dag er koncernens hovedaktiviteter import af bilmærkerne Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet NCG Finans. Nic. Christiansen Gruppen har hovedsæde i Kolding, opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum og beskæftiger omkring 650 medarbejdere.

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.