Ny direktør for NCG Retail

Claus Bjerring Christiansen (41 år) er udnævnt som ny direktør for Nic. Christiansen Gruppens retail-selskab, NCG Retail, som omfatter de tre forhandlerkæder Bayern AutoGroup, Terminalen og British MotorGroup.
 

Claus Bjerring Christiansen har siden august 2013 været ansat som direktør for Bayern AutoGroup – Danmarks største BMW og MINI forhandlerkæde med 6 forretninger i Jylland og på Fyn. Med udnævnelsen samles ledelsesansvaret for de tre forhandlerkæder i én person, og Claus Bjerring Christiansen får, foruden Bayern AutoGroup, det overordnede ansvar for Terminalens otte multibrand forretninger samt British MotorGroups to Jaguar og Land Rover forretninger i henholdsvis København og Stockholm.
 
”Med udnævnelsen af Claus Bjerring Christiansen som overordnet ansvarlig for de samlede aktiviteter i NCG Retail, ønsker vi at ruste os til fremtiden ved at sætte fokus på at udnytte mulige tværgående synergier forretningerne imellem samt ved at sikre kædernes fortsatte, strategiske udvikling”, udtaler Niels Vrist Bertelsen, koncerndirektør hos Nic. Christiansen Gruppen.
 
Claus Bjerring Christiansen er uddannet biløkonom og har igennem hele sin karriere arbejdet i bilbranchen. ”Mulighederne med Bayern AutoGroup, Terminalen og British MotorGroup er blandt de allermest spændende i den danske bilbranche, og med min brede erfaring og et skarpt blik for fremtiden, glæder jeg mig til at gå i gang med de nye opgaver”, fortæller Claus Bjerring Christiansen, som sammen med sit ledelsesteam vil lægge strategien for de kommende år. 

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: mail@nc.dk · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum og beskæftiger ca. 630 medarbejdere.
Nic christiansen