Billeder (12)
Bayern AutoGroup
BMW Premium Selection
Bayern AutoGroup Aarhus
Terminalen bilforhandler
Terminalen Jaguar
Terminalen Aarhus
BayernAutoGroup store
BAG Odense
BAG Aarhus
Bayern AutoGroup
Terminalen Butik
Terminalen Aarhus Range Rover

NCG Retail

NCG Retail er moderselskab for de tre bilforhandlerkæder, Terminalen, Bayern AutoGroup og British MotorGroup. Der ligger samlet set 16 bilforretninger under NCG Retail.

Den 1. januar 2012 etablerede Nic. Christiansen Gruppen en ny selskabsstruktur i sin retail division. Terminalen A/S tog navneforandring til NCG Retail A/S, som fremadrettet vil være moderselskabet for tre holdingselskaber:
 
Bayern AutoGroup A/S (BMW/MINI forretninger), Terminalen A/S (multibrand forretninger) og British MotorGroup (Jaguar/Land Rover forretninger i Danmark og Sverige).

 

   
Nic christiansen  
Strategien for NCG Retail A/S er at blive landsdækkende i Danmark og være repræsenteret i strategiske større byer i Norge og Sverige. 
Derfor er det afgørende, at selskabet også organisatorisk er gearet til at håndtere de forretningsmæssige forskelle mellem markederne i de tre nordiske lande. 
 
I 2015 skabte NCG Retail A/S et overskud før skat på 25,7 mio. kr. og solgte i alt 15.700 biler.

Terminalen

Terminalen er koncernens multibrand forhandlerkæde, som fra sine otte forretninger i Danmark forhandler mærkerne Hyundai, Toyota, Honda, Fiat, Suzuki, Mazda, Citroën, Nissan, Land Rover og Jaguar. 


I juni 2013 overtog Terminalen Bilcenter Fyn (3 forretninger), og fik forhandling af Mazda, Suzuki og Citroën på Fyn. 


I juni 2015 åbnedes en ny forretning på Roskildevej i Taastrup, og Terminalen fik dermed forhandling af Toyota ind under sit tag. 

 
Bayern AutoGroup

Bayern AutoGroup er koncernens eksklusive BMW og MINI forhandlerkæde, som har seks forretninger i Danmark. Disse ligger i følgende byer: Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Holstebro og Esbjerg.  

 

I august 2014 slog Bayern AutoGroup dørene op for et topmoderne BMW og MINI bilhus i Århus på 4.100 kvm. Forretningen er placeret på en let skrånende grund på 25.000 kvm. lige ud til Viborgvej, den absolut mest trafikerede indfaldsvej til Århus. Biluniverset er opført efter de nyeste forskrifter fra BMW/MINI og går derfor også under betegnelsen "den flotteste og mest moderne forretning i Europa" – også hvad miljø-belastning angår.


I marts 2015 overtog Bayern AutoGroup Bilhuset Haldrup i Aalborg, og er dermed den eneste BMW-partner vest for Storebælt. 

 
British MotorGroup

Nic. Christiansen Gruppen har valgt at investere massivt i eksklusive Jaguar og Land Rover forretninger og etablerede derfor i november 2015 frohandlerkæden British MotorGroup, som består af forretninger i Stockholm, Århus og Københavnsområdet. Den første af to forretninger i Stockholm åbnede i december 2015 og i foråret 2019 flytter forretningen i Birkerød (Nordsjælland) til flotte nye lokaler i Gladsaxe KBH.

 

NCG Retail A/S

NCG Retail A/S
Sjællandsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 70 15 15 99


www.bag.dk
www.terminalen.dk
www.britishmotorgroup.dk
www.britishmotorgroup.se

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: mail@nc.dk · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum og beskæftiger ca. 620 medarbejdere.
Nic christiansen