Billeder (1)
Videoer (1)
Simply Go

SimplyGo

SimplyGo er stiftet i 2015 og tilbyder, som Danmarks første 100% digitale leasingløsning, korttidsleasing uden udbetaling og med en fast månedlig ydelse, som inkluderer både forsikring, service og ejerafgift. 

Traditionelt set laves privat- eller erhvervsleasingaftaler på mellem 12 og 36 måneder. Med introduktionen af SimplyGo i Danmark bliver det nu muligt at opnå fuld fleksibilitet i leasingperioden helt ned til tre måneder:

”Vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter ”convenience” i forbindelse med billeasing. Vores kunder efterspørger billeasing på en nem og fleksibel måde, hvor den månedlige leasingydelse inkluderer alle omkostninger samtidig med, at kunderne selv bestemmer længden på leasingperioden”, udtaler Line Heimer, ansvarlig for SimplyGo. 

SimplyGo er Danmarks første 100% digitale leasingløsning. Det betyder, at valg af bil og eventuelt ekstraudstyr, betaling samt underskrift og opsigelse af leasingkontrakt alt sammen foregår online. Dertil kommer, at kunden frit kan vælge at afhente bilen på udvalgte steder i landet – alternativ og mod betaling kan få bilen leveret på egen adresse. 

SimplyGo tilbyder leasing til både privatpersoner og virksomheder. 

 

SimplyGo

SimplyGo
Sjællandsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 70 30 04 55


www.simplygo.dk
Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.