Hyundai KONA electric og Jaguar I-PACE er med i feltet om Årets Bil 2019

Efteråret er traditionen tro tidspunktet, hvor de danske motorjournalister finder kandidaterne til Årets Bil, og i år var naturligvis ingen undtagelse. 24 kandidater er blevet til 5 finalister, og to af vores importagenturer er repræsenteret;

 

Hyundai KONA electric og Jaguar I-PACE!

 

     

 

Det kan vi roligt være stolte af – og det er vi også! Begge modeller er nogle, vi har store forventninger til – de hidtige indikationer fra primært det norske marked tegner således særdeles godt! Vinderen findes i januar 2019.

 

 

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.