Vores forretning

Nic. Christiansen Gruppens forretning består af import og distribution, salg og service samt leasing og finansiering af biler i Danmark, Sverige, Tyskland, Finland og Baltikum. Vi har en klar ambition om at bidrage aktivt til fremtidens transport og mobilitet, og vi er en bundsolid, familieejet virksomhed med en lang historie.
Vores produkter

Vores produkter

Nic. Christiansen Gruppen distribuerer, forhandler og servicerer nogle af verdens mest attraktive person- og varebiler. Her kan du få et indblik i udvalget af produkter og mærke suset af passion for mærkerne, kvaliteten og mobiliteten.

Læs mere
Markeder og netværk

Markeder og netværk

Vi opererer på tværs af Nordeuropa og Baltikum. Vores forhandlernetværk tæller mere end 150 forhandlere og serviceværksteder på tværs af Danmark, Sverige, Tyskland, Finland og Baltikum. Uanset hvor du bor, har du mulighed for at opleve vores lækre brands eller få serviceret din bil.

Læs mere
Forretningsområder

Forretningsområder

I Nic. Christiansen Gruppen går vi hver dag på arbejde for at hjælpe med at flytte mennesker – tættere på deres mål og hinanden. Gennem import, retail og finansiering i Nordeuropa og Baltikum skaber vi en virksomhed, der er med til at forbinde og skabe sammenhænge i marked og samfund.

Læs mere
Spidskompetencer

Spidskompetencer

Nic. Christiansen Gruppen har dyb indsigt i de nordeuropæiske og baltiske markeder, hvor vi dækker hele værdikæden omkring bilen. Gennem en omnichanneltilgang er vi altid til stede, hvor kunderne er.

Læs mere