Spidskompetencer

Nic. Christiansen Gruppen har dyb indsigt i de nordeuropæiske og baltiske markeder, hvor vi dækker hele værdikæden omkring bilen. Gennem en omnichanneltilgang er vi altid til stede, hvor kunderne er.
På tværs af de nordeuropæiske og baltiske markeder

På tværs af de nordeuropæiske og baltiske markeder

Nic. Christiansen Gruppen importerer og distribuerer, sælger og servicerer, og udbyder leasing og finansiering af biler i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Baltikum. Vi har oparbejdet en dyb indsigt i de nordeuropæiske og baltiske markeder, som gør os i stand til at forudse kommende trends og maksimere vores performance på de enkelte markeder.

Dækker hele værdikæden

Dækker hele værdikæden

Nic. Christiansen Gruppen dækker hele værdikæden omkring bilen og giver de enkelte brands mulighed for at vælge mellem de services, vi tilbyder, som passer til deres specifikke behov. Med en stor organisation og stærke kompetencer på mobilitetsområdet leverer vi en unik forretningsmodel inden for import, retail og finansiering. 

Den unikke kunderejse

Den unikke kunderejse

Vi opererer både med digitale og fysiske muligheder for at opnå den unikke kunderejse, som det enkelte brand efterspørger. Derfor har vi udviklet og forbedret omnichanneloplevelsen hos kunderne.