Om Nic. Christiansen Gruppen

Nic. Christiansen Gruppen importerer og distribuerer, sælger og servicerer, og udbyder leasing og finansiering af biler i Danmark, Sverige, Tyskland, Finland og Baltikum.
Moving mobility and people

Moving mobility and people

Nic. Christiansen Gruppen har en klar ambition om at bidrage aktivt til fremtidens transport og mobilitet. Derfor importerer og distribuerer vi nogle af verdens mest attraktive mobilitetsløsninger. Vi tænker langsigtet, og vi stræber efter at udvikle os selv, hinanden og branchen. Det gør vi bedst, når vi samarbejder om vores fælles mål: Moving Mobility & People.

Kom tættere på vores strategi
Ansvar for samfundet omkring os

Ansvar for samfundet omkring os

Overordnet tror vi på at behandle hinanden ordentligt, at opføre os ansvarligt og at drive vores forretning forsvarligt. Når vi i dag arbejder med Corporate Social Responsibility (CSR) som en del af virksomhedens strategi, er det for at sikre, at ordentligheden, ansvarligheden og forsvarligheden sættes i system for, at vi kan synliggøre og fastholde de handlinger og aktiviteter, som vi ønsker, skal kendetegne vores virksomhed. 

CSR-strategi Politik for dataetik

Organisation og ledelse

Organisation og ledelse

Nic. Christiansen Gruppen opererer i 8 forskellige lande på tværs af Nordeuropa og Baltikum. Organisationen råder over mere end 1.200 medarbejdere og et netværk med over 150 kompetente forhandlere. Koncernens ledelse består af syv personer fra forskellige dele af koncernen med CEO Niels Bertelsen i spidsen.

Læs mere
Økonomi og nøgletal

Økonomi og nøgletal

Nic. Christiansen Gruppen er i dag en stærk spiller på det nordeuropæiske bilmarked med import-, retail- og finansieringsaktiviteter. Vi er på en kontinuerlig vækstrejse, og vores dedikerede medarbejdere leverer - i kombination med et godt produktmix og vores værdier - hver dag en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. 

Få indsigt i koncernens økonomi
Vores historie

Vores historie

Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, BYD, Honda, Land Rover og Jaguar, de fem bilkæder Bayern AutoGroup, ERA BILER, Terminalen, British MotorGroup og May & Olde samt leasing- og finansieringsselskabet NCG Finans. Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Sverige, Tyskland, Finland samt Baltikum.

Læs om virksomhedens historie