Rekordår-hos-Nic-Christiansen-Holding

Nic. Christiansen Gruppen klar til fremgang efter transformationsår i 2017

Bilkoncernen Nic. Christiansen Holding A/S præsenterer årsregnskab for 2017. Koncernens omsætning runder for første gang DKK 6,4 milliarder i et år præget af nødvendige tilpasninger, der påvirker bundlinjen. Årets tilpasninger giver Nic. Christiansen Holding en stærk tro på indtjeningsfremgang og vækst på tværs af forretningsområder i 2018. 


Ny adm. direktør til Hyundai Bil Import

Lars Beck (42 år) satte sig d. 1. april 2018 til rette som ny mand i førersædet hos Hyundai Danmark i Kolding.


Ny adm. direktør for Bayern AutoGroup skal sikre en fortsat vækst og udvikling

Søren Vinderslev er udnævnt som ny mand i spidsen for Bayern AutoGroup. Sammen med et nyt ledelsesteam skal han sikre den fremtidige vækst og udvikling hos Danmarks største netværk af BMW og MINI forhandlere. 


Honda

Nic. Christiansen Gruppen bliver ny importør af Honda i Finland og Baltikum

Nic. Christiansen Gruppen har indgået en aftale med Honda Motor Europe om overtagelse af importen af biler i Finland og importen af biler, motorcykler og Power Products til Baltikum per 31. marts 2017.


Henrik Bang

Jaguar og Land Rover får ny adm. direktør i Skandinavien

Henrik Bang (49 år) tiltræder pr. 1. april 2017 som ny mand i spidsen for importselskabet, British Car Import, som varetager importen af Jaguar og Land Rover i Skandinavien. British Car Import er et selskab i Nic. Christiansen Gruppen.


NCG

Ny direktør for NCG Retail

Claus Bjerring Christiansen (41 år) er udnævnt som ny direktør for Nic. Christiansen Gruppens retail-selskab, NCG Retail, som omfatter de tre forhandlerkæder Bayern AutoGroup, Terminalen og British MotorGroup.


Nic. Christiansen Gruppen bliver importør af SsangYong

SsangYong er klar til comeback i Danmark

For første gang siden slutningen af 00’erne er det igen muligt at besøge en forhandler af det koreanske SUV- og 4x4-bilmærke SsangYong. I disse dage gør SsangYong comeback på det danske bilmarked med den nye SUV model, LUVi, som spydspids.


Rekordår-hos-Nic-Christiansen-Holding

Nic. Christiansen Holding leverer endnu et solidt årsregnskab

Bilkoncernen Nic. Christiansen Holding i Kolding præsenterer i dag et solidt årsregnskab for 2015 med et overskud før skat på 66,6 mio. kr. (64 mio. kr. i 2014). I perioden har koncernen samtidig afholdt omkostninger for 31,5 mio. kr. i vækst- og udviklingsaktiviteter inden for sine primære forretningsområder.


Ssangyong luvi

SsangYong Tivoli ændrer navn til SsangYong LUVi

Foråret 2016 byder på et gensyn med det koreanske bilmærke, SsangYong, som forsvandt ud af salgsstatistikkerne i Danmark i 2007. Den koreanske bilproducent har i den forbindelse valgt at ændre navnet på sin nyeste frontfigur, SUV-modellen TIVOLI, til LUVi når bilen introduceres på det danske marked.


Nic. Christiansen Gruppen bliver importør af SsangYong

Tidligere Honda-salgschef skal sikre succesfuld introduktion af SsangYong

I november sidste år annoncerede Nic. Christiansen Gruppen, en af de førende aktører inden for import og salg af biler i Skandinavien, at selskabet har underskrevet en importaftale med SsangYong Motors for både Sverige og Danmark. Tidligere salgschef hos Honda Motor Europe (Sweden), Jakob Lundin, bliver manden med ansvaret for en succesfuld relancering af det koreanske bilmærke.


SimplyGo logo

SimplyGo gør billeasing endnu nemmere

En leasingbil i 3-12 måneder, uden udbetaling og med en fast månedlig leasingydelse, som inkluderer både forsikring, service og ejerafgift. Sådan lyder budskabet fra nystiftede SimplyGo, Danmarks første 100% digitale leasingløsning, som tilbyder interesserede privatleasingkunder nyere biler til priser fra ca. 2.500 kr. pr. måned.


Mikkel Vestergaard - direktør for British MotorGroup KBH

Ny direktør skal stå i spidsen for British MotorGroup København

I sidste måned annoncerede Nic. Christiansen Gruppen, en af de førende aktører inden for import og salg af biler i Skandinavien, en ambitiøs investeringsplan i nye, eksklusive Jaguar og Land Rover forretninger i både Danmark og Sverige. Per. 31. marts 2016 sætter 34-årige Mikkel Westergaard sig i førersædet som manden, der skal føre planen ud i livet i Danmark.


Nic. Christiansen Gruppen bliver importør af SsangYong

Nic. Christiansen Gruppen bliver importør af SsangYong

Foråret 2016 byder på et gensyn med det koreanske bilmærke, SsangYong, som introduceres på det danske marked af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen fra Kolding.


British MotorGroup

Nic. Christiansen Gruppen investerer i nye, eksklusive Jaguar & Land Rover forretninger

Nic. Christiansen Gruppen, en af de førende aktører inden for import og salg af biler i Skandinavien, løfter nu sløret for en ambitiøs investeringsplan i nye, eksklusive Jaguar og Land Rover forretninger i både Danmark og Sverige.


Endnu et godt år i Nic. Christiansen Holding

Terminalen får ny direktør

Peter Milbregt (53 år) tiltræder pr. 15. september 2015 som ny mand i spidsen for Terminalen – en af landets største multibrand bilforhandlerkæder med i alt 8 forretninger. Han afløser Thomas Henriksen, som har takket ja til nye udfordringer hos, og medejerskab af, Skifter Lastbil.


Endnu et godt år i Nic. Christiansen Holding

Nic. Christiansen Holding sælger Vamdrup Klargøringscentral til Dansk Auto Logik

Bilkoncernen Nic. Christiansen Holding sælger sin klargøringscentral i Vamdrup til den mangeårige samarbejdspartner, Dansk Auto Logik, med overtagelse d. 1. september 2015. Det sker som led i Nic. Christiansen Holdings strategi om at holde fokus på kernekompetencerne – salg og service af biler og mobilitetsydelser til privat- og erhvervssegmentet i Skandinavien.

Endnu et godt år i Nic. Christiansen Holding

Endnu et solidt årsregnskab for Nic. Christiansen Holding

Med et overskud på 64 mio. kr. før skat i 2014 har bilkoncernen Nic. Christiansen Holding i Kolding haft endnu et godt år. Nic. Christiansen Holding, der blandt andet omfatter aktieselskaberne Hyundai Bil Import, British Car Import samt detailkæderne Terminalen og Bayern AutoGroup, forventer fortsat at investere i vækst og udvikling af koncernen i de kommende år.

Peter Böckel

BMW i Aalborg får ny ejer

Bilhuset Haldrup i Aalborg skifter per 1. marts 2015 hænder. Nuværende ejer og stifter, Lars Haldrup Petersen, takker af efter 13 års succes som BMW bilforhandler, og overlader førersædet til Bayern AutoGroup.


A Merry Christmas. For everyone.

Nic. Christiansen Gruppen støtter Julehjælp 2014

Hyundai Bil Import, Terminalen og Bayern AutoGroup er gået sammen om at hjælpe udsatte familier i Danmark, så de kan holde jul ligesom alle andre. Med støtte til Røde Kors’ julehjælp indsamler selskaberne penge til udsatte familier, så de kan fejre en god juleaften med mad, hygge og gaver til børnene. 


Peter Böckel

Eksklusivt showroom til Jaguar og Land Rover slår dørene op i Birkerød

Nu kan alle bilentusiaster godt begynde at glæde sig. Den 26. oktober slår Jaguar Land Rover København på Bistrupvej i Birkerød nemlig dørene op til nye, eksklusive lokaler til Jaguar og Land Rover. Og med hele 1.100 m2 værksted og showroom og plads til 15 af de lækre luksusbiler, er der virkelig noget at se frem til.


Jaguar forkæler med f-type

Jaguar forkæler med F-TYPE

Jaguar Danmark har netop annonceret at de vil give deres kunder en ganske særlig oplevelse - ved at stille en Jaguar F-TYPE sportsvogn til rådighed i 24 timer.


Endnu et godt år i Nic. Christiansen Holding

Nu åbner dørene til Europas mest avancerede bilunivers

På lidt under et år er Blomstervej 4a i Tilst forvandlet fra bar mark til adresse for et af Europas mest avancerede bilhuse. Det er Bayern AutoGroup Aarhus, der står bag det prestigefyldte byggeri, som også kommer til at repræsentere en helt ny måde at tænke bilsalg på i Danmark.
Endnu et godt år i Nic. Christiansen Holding

Endnu et godt år i Nic. Christiansen Holding

Med et overskud på 61,5 mio. kr. før skat i 2013 har bilkoncernen Nic. Christiansen Holding i Kolding leveret endnu et solidt årsregnskab. Resultatet af den ordinære drift er et af de bedste i koncernens historie.
Peter Böckel

Bayern AutoGroup Aarhus præsenterer BMW i3

Bayern AutoGroup Aarhus kan nu præsentere BMW i3, der helt fra de første streger blev slået på tegnebrættet er tænkt, designet og udviklet netop som el-bil. Resultatet er en elektrisk bil, der takket være en brændstof-hjælpemotor har en rækkevidde på helt op til 300 km, hvilket er betydeligt mere end en traditionel eldreven bil. Filialdirektør hos Bayern AutoGrop Aarhus, Finn Thomsen, kan melde om stor interesse fra kunderne for den dynamiske og bæredygtige bil, der allerede nu kan opleves hos forhandleren.
Peter Böckel

CCO til Jaguar og Land Rover

British Car Import, der står bag mærkerne Jaguar og Land Rover, styrker positionen som en af Nordens førende importører af privat- og erhvervsbiler i premium klassen og ansætter per 1. august Peter Böckel i en nyoprettet stilling som CCO. British Car Import har gennem en længere periode oplevet vækst i Skandinavien, bl.a. som følge af en større satsning på firmabilsmarkedet.


Mads Ries Lauvring

Hyundai Bil Import får ny adm. direktør

Mads Ries Lauvring (39 år) tiltræder pr. 1. maj 2014 som ny mand i spidsen for Hyundai Bil Import.


Direktørskifte på vej i Hyundai Bil Import

Direktørskifte på vej i Hyundai Bil Import

Et direktørskifte er på vej i Hyundai Bil Import. Det sker, efter at adm. direktør Niels Rønnebech har valgt at fratræde sin stilling med udgangen af marts måned.


Rekordår-hos-Nic-Christiansen-Holding

Direktørskifte i Nic. Christiansen Gruppen

Anders Hansen fratræder efter eget ønske sin stilling som adm. direktør i Nic. Christiansen Holding A/S med udgangen af maj 2014. Posten overtages af vicekoncerndirektør Niels V. Bertelsen.


Jaguar XF vinder pris i Danmark

Jaguar XF er udnævnt til Årets bil i Premiumklassen 2013 af Bilen.dk og Berlingske Tidende. Dommerpanelet testede de tre finalister Audi A6, BMW 5-serien samt Jaguar XF.


Bayern AutoGroup Aarhus

Nyt topmoderne og eksklusivt bilhus i Aarhus

Borgmester Jacob Bundsgaard tager i dag det første spadestik på en stor skrånende grund på Viborgvej, der om få måneder vil være forvandlet til et af de mest moderne og avancerede bilhuse i Europa. Det er Bayern AutoGroup, der – med respekt for kommunens planer om at skabe en smukkere Viborgvej – bygger en forretning på over 4.300 kvadratmeter til salg af BMW og MINI.


Bayern AutoGroup Holstebro

Bayern AutoGroup bliver BMW forhandler i Holstebro

Som en del af strategien hos BMW Danmark og Bayern AutoGroup, overgår salget af fabriksnye BMW-modeller pr. 1. oktober fra Meiniche til Bayern AutoGroup, som herefter er repræsenteret med salg af nye og brugte BMW og MINI på 6 adresser i Jylland/Fyn.


Claus Bering

Bayern AutoGroup får ny adm. direktør

Claus Bjerring Christiansen (38 år) tiltræder pr. 14. august 2013 som ny mand i spidsen for Danmarks største netværk af BMW og MINI forhandlere, Bayern AutoGroup.


Henning Christensen Terminalen Bilcenter Fyn

Terminalen Bilcenter Fyn i Odense SØ får ny filialdirektør

Henning Christensen tiltrådte 1. august 2013 som ny filialdirektør hos Suzuki på Peder Wessels Vej 11 i Odense. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Autohuset Vestergaard.
København kører forrest i Hyundai ix35 brint

København kører forrest i Hyundai ix35 brint

I dag overrækker Hyundai 15 Hyundai ix35 brintbiler til Københavns Kommune, som skal være med til at opfylde kommunens mål om at blive CO2-neutral i år 2015. Aftalen er den første af sin art, som Hyundai indgår i Europa, og Danmark bliver dermed foregangsland, når kommunens medarbejdere ruller ud på vejene i verdens første serieproducerede brintbiler.


Årsregnskab 2012

Endnu et godt år hos Nic. Christiansen Holding

Med et overskud på 61,3 mio. kr. før skat i 2012 har bilkoncernen Nic. Christiansen Holding i Kolding leveret endnu et solidt årsregnskab til trods for store udfordringer specielt på det danske bilmarked. Nic. Christiansen Holding – der blandt andet omfatter aktieselskaberne Hyundai Bil Import, British Car Import samt detailkæderne Terminalen og Bayern AutoGroup – fortsætter dermed implementeringen af koncernens strategi i Danmark og udlandet.


Bayern AutoGroup Kolding er ny sponsor for golfspilleren Thomas Nørret

Bilcenter Fyn får ny ejer

Bilcenter Fyn A/S skifter per 1. juni hænder. Efter 12 succesfulde år overlader den nuværende ejerkreds, P.H. Pedersen, Hans Ove Johansen og Per Weiskvist, førersædet til Terminalen A/S, som med opkøbet ønsker at styrke sin position som danskernes foretrukne bilforhandler. Per Weiskvist fortsætter som filialdirektør for forretningerne i Odense S og Ringe.


Bayern AutoGroup Kolding er ny sponsor for golfspilleren Thomas Nørret

Bayern AutoGroup bygger topmoderne BMW og MINI bilhus i Aarhus

Bayern AutoGroup er i fuld gang med planlægningen af en nye forretning på Viborgvej 340 i Tilst ved Århus. Forretningen bliver på 4.100 km2, og er placeret på en let skrånende grund på 25.000 km2 lige ud til Viborgvej – den absolut mest trafikerede indfaldsvej til Aarhus.


Bayern AutoGroup Kolding er ny sponsor for golfspilleren Thomas Nørret

Bayern AutoGroup Kolding er ny sponsor for golfspilleren Thomas Nørret

Som led i et tæt samarbejde mellem bilforretningen Bayern AutoGroup Kolding og den professionelle golfspiller, Thomas Nørret, kan det danske Europa Tour talent nu køre til og fra træningsbanen i en ny BMW 320d touring.


Ole Mathiesen Biler bliver ny Hyundai-forhandler

Ole Mathiesen Biler i Taastrup bliver Hyundai-forhandler

Den velrenommerede bilforhandler, Ole Mathiesen Biler i Taastrup, får nu endnu mere at byde på, når Hyundai fra januar 2013 bliver en del af sortimentet.


Terminalen Birkerød var vært for Danmarkspremieren på den nye Range Rover

Terminalen Birkerød var vært for Danmarkspremieren på den nye Range Rover

Torsdag den 29. november 2012 var Terminalen Birkerød vært for Danmarkspremieren på den nye Range Rover, hvor 150 inviterede VIP gæster fik lejlighed til at opleve den mest luksuriøse og kraftfulde Range Rover nogensinde.


XFR-S-mindst

Jaguar præsenterer deres hurtigste sports-sedan til dato

Jaguar XFR-S. Det er navnet på Jaguar’s pragteksemplar af en sports-sedan, der netop er blevet præsenteret på Los Angeles Auto Show 2012. XFR-S tager alt det bedste med fra XFR og tilsætter en eksplosiv blanding af kraft, overskud og performance. Det gør den til Jaguar’s til dato hurtigste sports-sedan, som dermed lægger sig yderst i overhalingsbanen i den potente klasse
Nyt-byggeri-til-jaguar-og-land-rover

British Car Import A/S starter stærkt samarbejde om Jaguar og Land Rover i Norge

Fra årsskiftet vil British Car Import A/S i Kolding stå for importen af Jaguar til Norge, igennem datterselskabet BC Norway.


Nyt-byggeri-til-jaguar-og-land-rover

Nyt Jaguar & Land Rover hus i Aarhus

Terminalen Aarhus er ny dansk forhandler af prestigemærket Jaguar. I den forbindelse opfører Terminalen Århus et nyt, moderne showroom til udstilling af de eksklusive modeller fra både Jaguar og Land Rover.


Ole-Mathiesen-Biler-nyt-showroom

Nyt showroom hos Ole Mathiesen Biler i Taastrup

I weekenden den 27.-28. september 2012 indviede Ole Mathiesen Biler, der er autoriseret Mazda og Suzuki forhandler, sit nye showroom på ikke mindre end 950 kvadratmeter.
Rekordår-hos-Nic-Christiansen-Holding

Rekordår hos Nic. Christiansen Holding

Med et flot overskud på 109,2 mio. kr. før skat i 2011 har bilkoncernen Nic. Christiansen Holding i Kolding haft sit bedste regnskabsår til dato siden koncernens etablering i 1967.
Bayern-AutoGroup-sælger-to-forretninge- i-Københavnsområdet

Bayern AutoGroup sælger sine to forretninger i Københavnsområdet til norsk samarbejdspartner

Danmarks største BMW og MINI forhandler, Bayern AutoGroup, sælger sine forretninger på Amager og i Brøndby til den norske samarbejdspartner, Bavaria, med overtagelse 2. april 2012.
Rekordår-hos-Nic-Christiansen-Holding

Bilkoncern: Historisk stort overskud skal bruges til mere vækst

Nic. Christiansen Gruppen sætter turbo på væksten i både Danmark og udlandet. Bilkoncernen har skabt et rekordstort overskud på 65,2 mio. kr. i 2010, og en væsentlig del af overskuddet vil blive brugt til at realisere en ambitiøs strategiplan.
Terminalen-etablerer-ny-selskabsstruktur

Terminalen A/S etablerer ny selskabsstruktur

En af Danmarks største detailkæder i bilbranchen, Terminalen A/S, har per 1. januar 2012 etableret ny selskabsstruktur. Organisatorisk bliver selskabets 12 bilforretninger fremadrettet placeret i tre nye holdingselskaber under det nyoprettede moderselskab NCG Retail A/S.
Terminalen-bliver-til-Bayern-AutoGroup

Terminalen bliver til Bayern AutoGroup

Terminalen skifter nu navn til Bayern AutoGroup. Navneskiftet er startskuddet til en helt ny og eksklusiv måde at handle bil på, hvor helhedsoplevelsen af Bayern AutoGroups eksklusive brands, BMW og MINI, kommer endnu mere i fokus – lige fra køb til service.
Mazda-og-Suzuki-i-Taastrup-får-ny-ejer

Mazda og Suzuki i Taastrup får ny ejer

Ole Mathiesen Biler A/S i Taastrup skifter per 15. august hænder. Nuværende ejer og stifter, Ole Mathiesen, takker af efter 40 års succes som bilforhandler og overlader førersædet til Terminalen A/S.
Terminalen køber BMW forhandler

Terminalen A/S køber BMW-forhandler i Odense.

Terminalen A/S vil være danskernes foretrukne bilforhandler med et landsdækkende net af forretninger i alle større byer. Som led i strategien køber Terminalen A/S per 1. august Stefan Kaas A/S i Odense.
British-Car-Import- bliver-importør-af-Jaguar-i-Danmark

British Car Import A/S bliver importør af Jaguar i Danmark

Fra den 1. januar 2012 bliver British Car Import A/S i Kolding importør af Jaguar i Danmark. Bilimportøren har allerede i dag agenturet på Land Rover i Danmark, Sverige og Norge samt ejerskabet på import og salg af Jaguar i Sverige
Terminalen-åbner- bilforretning-i-Stockholm

Terminalen A/S åbner eksklusiv bilforretning i Stockholm

Den danske bilforhandlerkæde, Terminalen A/S, har en plan. Hovedsigtet er at blive landsdækkende i både Danmark, Norge og Sverige med forretninger i alle større byer. Første skridt er nu taget ind på det svenske marked med en ny Jaguar og Land Rover forretning i Sveriges hovedstad.

Kontakt

Line Heimer
Line Heimer
Tlf.
+4576342069

Line Heimer er uddannet cand. negot og kom til Hyundai Bil Import som kommunikationschef i 2008. Siden 2012 har hun været ansat som onlinechef i NCG.

Billedbank

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: mail@nc.dk · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum og beskæftiger ca. 630 medarbejdere.
Nic christiansen