Markeder og netværk

Nic. Christiansen Gruppen opererer på tværs af Norden og Baltikum. Vores forhandlernetværk tæller mere end 150 forhandlere og serviceværksteder på tværs af Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Uanset hvor du bor, har du mulighed for at opleve vores lækre brands eller få serviceret din bil.
Forhandlere og markeder

Forhandlere og markeder

Med et netværk på over 150 forhandlere på tværs af de nordiske lande og Baltikum er Nic. Christiansen Gruppen til stede på syv forskellige markeder med brands som Hyundai, Jaguar, Land Rover, Honda, BMW og Mini. Vi kender kunderne i Norden og Baltikum og har solide erfaringer med at bygge brands op og skabe succes på tværs af landene. 

Netværk af strategiske partnere

Netværk af strategiske partnere

Som en del af vores forhandlernetværk er du ikke blot en aftager af vores produkter - du er en del af en familie. De over 150 partnere i Nic. Christiansen Gruppens nordiske forhandlernetværk sikrer høj kvalitet i blandt andet implementeringen af de enkelte brands' strategier, visuelle identiteter, kvalitetsstandarder og kampagner. Vi sikrer relevant træning af al personale og arbejder struktureret med garantibehandling, planlagt service og kundetilfredshed.