Vores produkter

Nic. Christiansen Gruppen distribuerer, forhandler og servicerer nogle af verdens mest attraktive person- og varebiler. Her kan du få et indblik i udvalget af produkter i Nic. Christiansen Gruppens markeder og netværk og mærke suset af passion for mærkerne, kvaliteten og mobiliteten.
Vores brands

Vores brands

I Nic. Christiansen Gruppen lever og ånder vi for de brands, vi importerer og forhandler. 

Importforretningen har gennem 30 år specialiseret sig i Hyundai, mens vi også har 25 års erfaring med importen af Jaguar og Land Rover i de skandinaviske lande. Siden 2017 har vi desuden importeret Honda til Finland og Baltikum.

I NCG Retail forhandler vi naturligvis de brands, vi importerer, samt desuden BYD, BMW og MINI, Suzuki, Mazda, Nissan og Toyota på det danske marked.

Fokus på elektrificerede biler

Fokus på elektrificerede biler

Elektrificeringen af bilmarkedet er en fantastiske rejse at være med på. I Nic. Christiansen Gruppen ligger det os virkelig på sinde at tage del i fremtidens mobilitetsløsninger. Som en del af dette har vi løbende specialiseret os i opladelige og eldrevne biler i samarbejde med vores brands.

Vi er en også en aktiv spiller i debatten om ladestandere og ladeinfrastruktur, så vi både baner vejen ind på markedet for nye og eksisterende brands, der kan matche forbrugernes efterspørgsel.

En organisation i vækst

En organisation i vækst

Gennem adskillige år har vi med vores kerneværdier om ordentlighed, passion, ambition og sammenhold skabt flotte resultater på tværs af vores forretningsområder. Med en omsætning på 7,1 mia. kroner i 2022 er vi en organisation, som satser stort på fremtidens bilmarked. Derfor kan du som samarbejdspartner hos os forvente et solidt samarbejde mod nye mål - med respekt for historien.

Læs mere om vores forretningsstrategi