Vores produkter

Nic. Christiansen Gruppen distribuerer, forhandler og servicerer nogle af verdens mest attraktive person- og varebiler. Her kan du få et indblik i udvalget af produkter i Nic. Christiansen Gruppens markeder og netværk og mærke suset af passion for mærkerne, kvaliteten og mobiliteten.
Vores brands

Vores brands

I Nic. Christiansen Gruppen lever og ånder vi for de brands, vi importerer og forhandler. 

Importforretningen har gennem 30 år specialiseret sig i Hyundai, mens vi også har 25 års erfaring med importen af Jaguar og Land Rover i de skandinaviske lande. Siden 2017 har vi desuden importeret Honda til Finland og Baltikum.

I NCG Retail forhandler vi naturligvis de brands, vi importerer, samt desuden BYD, BMW og MINI, Suzuki, Mazda, Nissan og Toyota på det danske marked samt BMW, MINI og Alpina i Nordtyskland.

Fokus på elektrificerede biler

Fokus på elektrificerede biler

Elektrificeringen af bilmarkedet er en fantastiske rejse at være med på. I Nic. Christiansen Gruppen ligger det os virkelig på sinde at tage del i fremtidens mobilitetsløsninger. Som en del af dette har vi løbende specialiseret os i opladelige og eldrevne biler i samarbejde med vores brands.

Vi er en også en aktiv spiller i debatten om ladestandere og ladeinfrastruktur, så vi både baner vejen ind på markedet for nye og eksisterende brands, der kan matche forbrugernes efterspørgsel.

En organisation i vækst

En organisation i vækst

Gennem adskillige år har vi med vores kerneværdier om ordentlighed, passion, ambition og sammenhold skabt flotte resultater på tværs af vores forretningsområder. Med en omsætning på 7,1 mia. kroner i 2022 er vi en organisation, som satser stort på fremtidens bilmarked. Derfor kan du som samarbejdspartner hos os forvente et solidt samarbejde mod nye mål - med respekt for historien.

Læs mere om vores forretningsstrategi