Ny adm. direktør for Bayern AutoGroup skal sikre en fortsat vækst og udvikling

Søren Vinderslev er udnævnt som ny mand i spidsen for Bayern AutoGroup. Sammen med et nyt ledelsesteam skal han sikre den fremtidige vækst og udvikling hos Danmarks største netværk af BMW og MINI forhandlere. 

Søren Vinderslev er per 1. februar udnævnt til adm. direktør for Bayern AutoGroup. Han er uddannet akademiøkonom med speciale i salg og markedsføring og har igennem hele sin professionelle karriere arbejdet i autobranchen. Søren Vinderslev har arbejdet sig op ad karrierestigen i Bayern AutoGroup startende som salgschef, sidenhen som filialchef og nu til stillingen som adm. direktør og øverste ansvarlige for Bayern AutoGroup i Danmark.

”Det er med lige dele stolthed og ydmyghed, at jeg har valgt at takke ja til udnævnelsen til adm. direktør. Vi har en solid og sund forretning i Bayern AutoGroup, og jeg ser det som min fornemste opgave at fastholde fremdrift og udvikling i alle vores seks filialer”, fortæller Søren Vinderslev.
 
Ledelsesteamet hos Bayern AutoGroup består, ud over Søren Vinderslev, af eftermarkedsdirektør Mikael Christensen samt Thomas Stenstrup, som er nyansat filialchef hos Bayern AutoGroup i Odense. Thomas Stenstrup kommer fra en lignende stilling hos Autohuset Vestergaard i Vejle. I skrivende stund søger Bayern AutoGroup en ny filialchef til Aarhus, som ligeledes skal indgå i ledelsen af Danmarks største netværk af BMW og MINI forhandlere. 

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.