Ny adm. direktør til Hyundai Bil Import

Lars Beck (42 år) satte sig d. 1. april 2018 til rette som ny mand i førersædet hos Hyundai Danmark i Kolding.

Lars Beck har som adm. direktør for Iveco North Europe & Baltics siden 2013 primært beskæftiget sig med lastbiler og varevogne. Selvom Hyundai også har gjort et succesrigt indtog på det danske varevognsmarked, kommer Lars Beck i sin nye stilling som adm. direktør for Hyundai Danmark primært til at have fokus på import af nogle af markedets mest driftsikre personbiler.

”Det har været afgørende for os at finde en ny frontfigur til Hyundai Danmark, som besidder et indgående kendskab til succeskriterierne for drift af importvirksomhed på de markeder, vi i Nic. Christiansen Gruppen opererer på. Lars er den helt rette profil til jobbet ikke mindst på grund af sin store erfaring med drift af både Retail- og importvirksomhed i Norden og i Baltikum – en mand som besidder netop den knowhow, vi efterspørger i relation til både koncernens og Hyundai Danmarks fremtidige strategi”, udtaler Niels V. Bertelsen, koncerndirektør hos Nic. Christiansen Gruppen.

Lars Beck kommer til at fokusere på realisering af strategien for Hyundai Danmark og de delopgaver og konkrete handlingsplaner, der er indeholdt i den. 

Hyundai producerer nogle af de mest driftsikre biler på markedet – understreget af, at man konsekvent tilbyder fem års garanti uden kilometerbegrænsning på alle sine personbiler. De seneste år har Hyundai desuden taget et kvantespring fremad mht. design og formsprog, og Lars Beck får dermed til opgave at bygge videre på Hyundais position som en af de mest værdifulde brands i bilbranchen.

Lars Beck har en uddannelse i økonomi og har derudover gennemført en række kurser på Harvard Business School. Privat bor han i Haderslev med sin hustru Sigrid og tvillingerne Camilla og Simon. Lars har i sin tidligere karriere haft forskellige ledende stillinger i CN Gruppen.

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.