SsangYong Tivoli ændrer navn til SsangYong LUVi

Foråret 2016 byder på et gensyn med det koreanske bilmærke, SsangYong, som forsvandt ud af salgsstatistikkerne i Danmark i 2007. Den koreanske bilproducent har i den forbindelse valgt at ændre navnet på sin nyeste frontfigur, SUV-modellen TIVOLI, til LUVi når bilen introduceres på det danske marked.

Den koreanske bilproducent, SsangYong, har valgt at frafalde ansøgningen om registrering af varemærket TIVOLI i Danmark, da varemærket allerede er registreret i Danmark. I stedet kommer danskerne til at stifte bekendtskab med bilen under navnet LUVi.

Bag introduktionen af SsangYong i Danmark står Nic. Christiansen Gruppen, som også er importør af Hyundai i Danmark siden 1992 og dermed har et indgående kendskab til arbejdet med de koreanske bilproducenter og til positionering af et nyt bilmærke på det danske marked:

”Vi er i fuld gang med etablering af det nye importselskab og forhandlernet, som skal stå for salg og markedsføring af SsangYong. Vi har store forventninger til, at vi får succes med salget af den nye SUV-model, som i Danmark kommer til at hedde LUVi. LUVi står for Leisure Utility Vehicle inspired – en reference til den aktive familie, som har brug for lidt mere plads til barnevognen, golfsættet eller måske hunden”, fortæller direktør Jens Ibsen.

LUVi tilbydes med 5 års garanti, max. 100.000 km, og vil kunne fås med en 1,6 liters benzin eller diesel motor med to- og firehjulstræk. Priser er endnu ikke fastlagt. 


Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.