Supply Chain Director med international erfaring

35-årige Jonas Emil Rex Justesen, der lige efter nytår tiltrådte som Supply Chain Director i NCG, er en mand med en del på sit CV.

Velkommen til Jonas Emil Rex Justesen der er tiltrådt som Supply Chain Director hos Nic. Christiansen Gruppen. Jonas kommer med en solid baggrund fra nogle af de store, internationale danske virksomheder som Arla Foods og The LEGO Group. Han har læst en Master i Logistik & Supply Chain Management på Cranefield University i England og har desuden været udstationeret i Singapore for LEGO som Supply Chain Manager med ansvaret for Asien. Selv siger han om brancheskiftet: "Jeg var glad for mit job i Arla, hvor jeg fik muligheden for at arbejde med mange dygtige folk og spændende projekter. Men da jeg blev prikket på skulderen og gjort opmærksom på den rejse, som lå i Nic. Christiansen Gruppen, så jeg en unik mulighed for at træde ind i en ny og spændende branche".

Og Jonas er en mand med en klar vision. "I en verden, hvor vi konstant er i forandring, skal vi turde udfordre status quo og have modet og viljen til at lære og udvikle os, når tingene ikke går som planlagt. Jeg vil skabe en organisation, hvor man beder om hjælp, hvor feedback og coaching er en del af kulturen og hvor alle har fokus på, det er dén måde værdiskabelsen sker. Vi skal forandre den måde, vi gør tingene, men det bliver en dialog. Det er den måde, jeg gerne vil lede på".

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.