Jaguar og Land Rover får ny adm. direktør i Skandinavien

Henrik Bang (49 år) tiltræder pr. 1. april 2017 som ny mand i spidsen for importselskabet, British Car Import, som varetager importen af Jaguar og Land Rover i Skandinavien. British Car Import er et selskab i Nic. Christiansen Gruppen


Henrik Bang er uddannet cand.merc. ved Aalborg Universitet og har siden 2001 arbejdet i autobranchen. Han har tidligere været salg- og marketingdirektør for Fiat Automobiler Danmark og kommer senest fra Renault Danmark, hvor han i stilling af adm. direktør har stået i spidsen for en imponerende vækst i salgsvolumen i Danmark fra 3.600 biler i 2009 til 19.800 biler sidste år. 


”Det har været afgørende for os at finde en frontfigur til British Car Import med et indgående kendskab til succeskriterierne for en importvirksomhed i autobranchen samt en person som har, hvad der skal til for at sikre den fremadrettede vækst for Jaguar og Land Rover i Skandinavien. Henrik er uden tvivl den rette profil til jobbet og vil tilføre British Car Import både nye ideer, energi og masser af erfaring. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen i koncernen”, udtaler Niels Vrist Bertelsen, koncerndirektør hos Nic. Christiansen Holding.


I tæt samarbejde med de salgsansvarlige i Danmark, Norge og Sverige kommer Henrik Bang til at fokusere på realiseringen af de ambitiøse salgsmål for både Jaguar og Land Rover, som er fastlagt for de kommende år. Dertil kommer et strategisk fokus på optimering af interne processer samt digitalisering af nye forretningsområder.For yderligere oplysninger kontakt:

Adm. direktør Niels Vrist Bertelsen, Nic. Christiansen Holding, på 6037 5126 eller nvb@nc.dk 

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: mail@nc.dk · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.