Ændringer i bestyrelsen i Nic. Christiansen Gruppen A/S

Efter 16 år udtræder Villy Rasmussen fra bestyrelsen for at gå på pension. Men når en dør lukkes, åbnes der en ny – eller i dette tilfælde to.


Rekordår-hos-Nic-Christiansen-Holding

Stærkt comeback-regnskab for Nic. Christiansen Gruppen: Fremtiden tegner lys og grøn

Efter en stærk slutspurt i andet halvår af 2018 kan Nic. Christiansen Gruppen i dag præsentere et flot årsregnskab med en omsætning på 6,3 mia. DKK og et overskud på 55 mio. DKK. 2019 tegner allerede nu til at blive endnu bedre - ikke mindst på grund af koncernens stærke markedsposition inden for miljøvenlige biler.


Hyundai Nexo

Nic. Christiansen Gruppen bliver ny Hyundai-importør i Sverige

Nic. Christiansen Gruppen overtager importen af Hyundai i Sverige.


Rekordår-hos-Nic-Christiansen-Holding

Nic. Christiansen Gruppen klar til fremgang efter transformationsår i 2017

Bilkoncernen Nic. Christiansen Holding A/S præsenterer årsregnskab for 2017. Koncernens omsætning runder for første gang DKK 6,4 milliarder i et år præget af nødvendige tilpasninger, der påvirker bundlinjen. Årets tilpasninger giver Nic. Christiansen Holding en stærk tro på indtjeningsfremgang og vækst på tværs af forretningsområder i 2018. 


Ny adm. direktør til Hyundai Bil Import

Lars Beck (42 år) satte sig d. 1. april 2018 til rette som ny mand i førersædet hos Hyundai Danmark i Kolding.


Ny adm. direktør for Bayern AutoGroup skal sikre en fortsat vækst og udvikling

Søren Vinderslev er udnævnt som ny mand i spidsen for Bayern AutoGroup. Sammen med et nyt ledelsesteam skal han sikre den fremtidige vækst og udvikling hos Danmarks største netværk af BMW og MINI forhandlere. 


Honda

Nic. Christiansen Gruppen bliver ny importør af Honda i Finland og Baltikum

Nic. Christiansen Gruppen har indgået en aftale med Honda Motor Europe om overtagelse af importen af biler i Finland og importen af biler, motorcykler og Power Products til Baltikum per 31. marts 2017.


Henrik Bang

Jaguar og Land Rover får ny adm. direktør i Skandinavien

Henrik Bang (49 år) tiltræder pr. 1. april 2017 som ny mand i spidsen for importselskabet, British Car Import, som varetager importen af Jaguar og Land Rover i Skandinavien. British Car Import er et selskab i Nic. Christiansen Gruppen.


Kontakt

Line Heimer
Line Heimer
Tlf.
+4576342069

Line Heimer er uddannet cand. negot og kom til Hyundai Bil Import som kommunikationschef i 2008. Fra 2012-2018 har hun været ansat som onlinechef i NCG. I dag er Line overordnet ansvarlig for forretningsudvikling på gruppeniveau.

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: mail@nc.dk · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.
Nic christiansen