Forretningen NCG

De tre overordnede forretningsområder i Nic. Christiansen Gruppen er import, retail og finans.

Importområdet er inddelt i fire selskaber, som varetager importen af biler, originale reservedele og tilbehør:
  • Hyundai Bil Import har siden 1992 varetaget importen af Hyundai bilmodeller i Danmark. I 2018 fik selskabet importen af Hyundai i Sverige
  • British Car Import har siden 1993 stået for importen af Land Rover i Danmark. I 2009 fik selskabet importen af Land Rover og Jaguar i Sverige samt Land Rover i Norge, og senest er også importen af Jaguar i Danmark og Norge kommet til i hhv. 2012 og 2013.
  • I 2017 blev selskaberne NCG Import Baltics oü og NCG Import Finland Oy Ab stiftet. Selskaberne skal varetage importen af biler, motorcykler og Power Products til Baltikum og importen af biler i Finland.
I retail administreres de tre bilforhandlerkæder Terminalen, Bayern AutoGroup og British MotorGroup under selskabet NCG Retail. Terminalen har seks forretninger over hele landet og forhandler mærkerne Hyundai, Honda, Fiat, Suzuki, Mazda, Nissan, Toyota, Land Rover og Jaguar. Bayern AutoGroup er koncernens eksklusive BMW og MINI forhandlerkæde, som har seks forretninger i Jylland og på Fyn. British MotorGroup, tidligere kaldet NCG Retail Nordic, er koncernens eksklusive forhandler af Jaguar og Land Rover i Danmark og Sverige.

NCG Finans er Nic. Christiansen Gruppens eget finansierings- og leasingselskab. Selskabet tilbyder finansiering og leasing af biler til private og virksomheder i Danmark. Hertil hører korttidsleasingselskabet, SimplyGo.   

Import

Range Rover Evoque

British Car Import A/S

Historien om British Car Import er historien om et selskab, som har udvist en omstillingsparathed og professionalisme, som gør, at det i dag tegner sig for mere end halvdelen af koncernens samlede resultat.


Hyundai i30

Hyundai Bilimport A/S

Nic. Christiansen Gruppen introducerede Hyundai for danskerne i 1992 og siden da er det gået stærkt. I dag er Hyundai det 10. bedst solgte personvognsmærke i Danmark (2015).


Honda Civic

NCG Import Baltics

I 2017 blev selskabet NCG Import Baltics stiftet. Selskabet skal varetage importen af biler, motorcykler og Power Products til Baltikum.


Honda

NCG Import Finland

I Finland skal Nic. Christiansen Gruppen varetage salget af Hondas populære bilmodeller med dertilhørende reservedelsdistribution og service. 


Retail

Bayern AutoGroup Aarhus

Bayern AutoGroup A/S

Bayern AutoGroup er koncernens eksklusive BMW og MINI forhandlerkæde, som har seks forretninger i Danmark. Disse ligger i følgende byer: Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Holstebro og Esbjerg.  


terminalen

Terminalen A/S

Terminalen er koncernens multibrand forhandlerkæde, som fra sine seks forretninger i Danmark forhandler mærkerne Hyundai, Honda, Fiat, Suzuki, Mazda, Nissan, Toyota, Land Rover og Jaguar.


british-motorgroup

British MotorGroup

Nic. Christiansen Gruppen har valgt at investere massivt i nye, eksklusive Jaguar og Land Rover forretninger og etablerede derfor i november 2015 forhandlerkæden British MotorGroup.


Finansiering

NCG Finans

NCG Finans A/S

NCG Finans blev stiftet i 2008 og tilbyder attraktive leasing- og finansieringsløsninger til såvel private som erhvervskunder.
Simplygo

SimplyGo

SimplyGo er stiftet i 2015 og tilbyder, som Danmarks første 100% digitale leasingløsning.
Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.