Billeder (6)
Bayern Autogroup
Bayern Autogroup
Bayern Autogroup
Bayern Autogroup
Bayern Autogroup
Bayern Autogroup

Bayern AutoGroup A/S

Bayern AutoGroup er koncernens eksklusive BMW og MINI forhandlerkæde, som har seks forretninger i Danmark. Disse ligger i følgende byer: Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Holstebro og Esbjerg.  

I august 2014 slog Bayern AutoGroup dørene op for et topmoderne BMW og MINI bilhus i Århus på 4.100 kvm. Forretningen er placeret på en let skrånende grund på 25.000 kvm. lige ud til Viborgvej, den absolut mest trafikerede indfaldsvej til Århus. Biluniverset er opført efter de nyeste forskrifter fra BMW/MINI og går derfor også under betegnelsen "den flotteste og mest moderne forretning i Europa" – også hvad miljø-belastning angår.


I marts 2015 overtog Bayern AutoGroup Bilhuset Haldrup i Aalborg, og Bayern AutoGroup er dermed den eneste BMW-partner vest for Storebælt. 


Bayern AutoGroup har en målsætning om at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler – en ganske særlig forhandler, hvor du som kunde oplever, at intet er overladt til tilfældighederne. Når du vælger at køre i en bil ud over det sædvanlige, får du også have en oplevelse ud over det sædvanlige i mødet med Bayern AutoGroup.

Bayern AutoGroup A/S

Bayern AutoGroup A/S
Sjællandsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 70 15 15 33


www.bag.dk

Kontakt

Søren Vinderslev
Direktør, Bayern AutoGroup A/S
Tlf.
76326223
Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.