Billeder (4)
british-motorgroup
british-motorgroup
british-motorgroup
british-motorgroup

British MotorGroup

Nic. Christiansen Gruppen har valgt at investere massivt i nye, eksklusive Jaguar og Land Rover forretninger og etablerede derfor i november 2015 forhandlerkæden British MotorGroup, som i første omgang kommer til at bestå af to nye forretninger i Stockholm og en ny forretning i Københavnsområdet.

Den første af de to forretninger i Stockholm er under opførelse og forventes at stå klar til indvielse i december måned 2015. 

I Danmark overtager British MotorGroup alle Jaguar og Land Rover aktiviteter fra Terminalen Birkerød og vil indledningsvist operere, under navnet British MotorGroup København, i det eksisterende showroom på Bistrupvej 122 i Birkerød. 

For at sikre den fortsatte ekspansion har Nic. Christiansen Gruppen dog erhvervet en byggegrund på Dynamovej i Søborg, og planlægger at opføre en ny og topmoderne Jaguar og Land Rover forretning, som fremadrettet skal huse British MotorGroup København.

Pr. 1. juni 2016 vil forhandlingen af Jaguar og Land Rover i Danmark varetages af British MotorGroup København i Østdanmark og Terminalen Aarhus i Vestdanmark.


British MotorGroup

British MotorGroup
Sjællandsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 70 15 15 33


www.britishmotorgroup.dk
www.britishmotorgroup.se

Kontakt

Henrik Bang
Adm. Direktør
Tlf.
+4576342051
Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: mail@nc.dk · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.
Nic christiansen