Billeder (10)
hyundai_nc_2018
hyundai_nc_2018
hyundai_nc_2018
hyundai_nc_2018
hyundai_nc_2018
hyundai_nc_2018

Hyundai Bil Import A/S

Hyundai Motor Company blev grundlagt i 1967, og i 1992 blev Hyundai introduceret til det danske marked. Hyundai er ikke bare et brand, der er vokset markant i danskernes bevidsthed og hjerter de seneste år. Det er også et brand med store ambitioner om at køre forrest, hvad innovation og nytænkning angår.

Hyundai er et ungt mærke i Europa med omkring 25 år på markedet. Flere tigerspring gennem de senere år gør, at Hyundai nu også har etableret sig i toppen, når det kommer til design, ny teknologi og miljøvenlig mobilitet - og faktisk nu tager teten på flere områder.

hyundai_nc_2018  

Hyundai producerer nogle af de mest drifsikre biler på markedet – understregnet af, at man konsekvent tilbyder fem års garanti uden kilometerbegrænsning på alle sine personbiler. De seneste år har Hyundai desuden taget et kvantespring fremad mht. til design og formsprog, hvilket har fået Hyundai helt frem i førerfeltet, når danskerne i dag skal vælge bil. I dag kører der flere end 100.000 danskere i en Hyundai.    


Hyundai høster designpriser

Hyundai har de seneste år modtaget international anerkendelse for sit innovative design, udviklet af Hyundai chefdesigner Peter Schreyer, der på ingen måder er et ubeskrevet blad i bilverdenen. Der er faldet flere designpriser af til både Hyundai i10, i20, i30 og Hyundai IONIQ. Derudover har Hyundai Tucson og senest den nye SUV, KONA snuppet IF Design Award. Internationale design- og innovationspriser på stribe vidner om, hvor langt Hyundai er kommet.  

 

Foran med fremtidens mobilitet 

Hyundai har en klar ambition om at være førende på miljøvenlig teknologi. Et godt eksempel er Hyundai ix35 Fuel Cell, som er verdens første serieproducerede brintbil. Den ser ud som en almindelig SUV, den kører som en almindelig SUV, men udleder i stedet for carbondioxid og andre forurenende stoffer kun rent vand. Lige nu er 79% af de indregistrerede brintbiler i Danmark Hyundai ix35 Fuel Cell.

Det seneste skud på stammen er Hyundai IONIQ. Der er verdens første model, der kommer med hele tre bæredygtige motorteknologier. IONIQ fås som ren el-bil, som hybrid og endelig som plug-in hybrid, hvor benzinmotoren indgår i kombination med et genopladeligt batteri. Bilen har fra starten vakt opmærksomhed og har oveni fået en Red Dot Design Award for et design, der er ligeså skarpt som den fremtidsrettede teknologi. Den næste i rækken er en fuldelektrisk udgave af den nye KONA med en rækkevide på op til 470 km.

Hyundai har en ambition om, at 60 procent af mærkets bilmodeller i 2021 skal kunne fås i en elektrisk udgave


 
 
 

 

  

 

 

Hyundai Bil Import A/S

Hyundai Bil Import A/S
Korsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 76 32 20 00


www.hyundai.dk
www.hyundai.se
Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.