Billeder (1)
Jaguar XF

NCG Finans A/S

NCG Finans blev stiftet i 2008 og tilbyder attraktive leasing- og finansieringsløsninger til såvel private som erhvervskunder.

NCG Finans har siden selskabets stiftelse haft succes med at tilbyde leasing og finansiering af bilmærker repræsenteret under Nic. Christiansen Gruppens retail- og importselskaber. Den månedlige tilgang af nye kunder er stor, og aktuelt har selskabet ca. 12.000 aktive leasing- og finansieringskontrakter, som tilsammen udgør en finansieringsportefølje på ca. 1,325 mia. kr.


Gennem et landsdækkende net af Nic. Christiansen Gruppens egne samt frie forhandlere, møder kunden altid kompetente rådgivere, som har indgående viden om den pågældende bil, kunden ønsker at lease eller finansiere gennem NCG Finans.

NCG Finans har på det finansielle område indgået samarbejde med Jyske Finans A/S, som er en del af Jyske Bank. Ud over at stille likviditet til rådighed, står Jyske Finans for administrationen af kontrakterne.
Samarbejdet mellem Jyske Finans og NCG Finans sikrer den høje grad af tryghed, som kunderne har krav på, når familie- eller firmabilen skal finansieres.

NCG Finans A/S

NCG Finans A/S
Sjællandsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 70 15 15 99


www.simplygo.dk
www.ncgleasing.dk

Kontakt

Thomas
Thomas Madsen
Direktør
Tlf.
+4542141016

Thomas Madsen kom til koncernen i april 2012. Han har tidligere været ansat som direktør for Accept Auto A/S samt salgs- og marketingdirektør for BMW Financial Services Denmark A/S.

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.