Billeder (5)
Honda
Honda

NCG Import Baltics

I 2017 blev selskabet NCG Import Baltics stiftet. Selskabet skal varetage importen af biler, motorcykler og Power Products til Baltikum.

Nic. Christiansen Gruppen indgik i 2017 en aftale med Honda Motor Europe om overtagelse af importen af biler i Finland og importen af biler, motorcykler og Power Products til Baltikum per 31. marts 2017.
 
Nic. Christiansen Gruppen varetog importen af biler til Danmark fra den japanske bilproducent i årene 1971-2001. Med den nye aftale genoptager Honda Motor Europe og Nic. Christiansen Gruppen således det mangeårige samarbejde med en fælles ambition om at skabe de bedst mulige rammer for Honda-brandet i både Finland og Baltikum. 
 
Nic. Christiansen Gruppen overtog per 31. marts 2017 to velfungerende salgsorganisationer i henholdsvis Helsinki i Finland og Tallinn i Estland. I Finland skal Nic. Christiansen Gruppen varetage salget af Hondas populære bilmodeller med dertilhørende reservedelsdistribution og service. I Baltikum skal Nic. Christiansen Gruppen foruden salget af Hondas bilmodeller, med dertilhørende reservedelsdistribution og service, også varetage salg, service og reservedelsdistribution af motorcykler og scootere samt Power Products.
 
Honda besidder en gennemsnitlig markedsandel i Finland og Baltikum på ca. 3,5 % i 2016 i segmentet for personbiler og har en stor kørende vognpark. I motorcykelsegmentet ligger Hondas produkter i top tre med en gennemsnitlig markedsandel på 5, 6% i 2016 i Baltikum.
 
Med den nye aftale med Honda Motor Europe bliver Nic. Christiansen Gruppen en ledende bilimportør i Norden med agenturer i samtlige lande.

NCG Import Baltics oü

NCG Import Baltics oü
Sjællandsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 70 15 15 33

Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: [email protected] · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.