Billeder (34)
Schuberth
Schuberth

Schuberth Danmark A/S

SCHUBERTH GmbH er en tysk virksomhed, som igennem mere end 90 år har specialiseret sig i produktion af sikkerhedshjelme til industrimedarbejdere, motorcykellister, politi, militær og brandvæsen. Historien om SCHUBERTH og Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW i Danmark.

Udover import af BMW bilmodeller, håndterede koncernen ligeledes import af BMW motorcykler. Motorcykel hjelmene, som blev solgt og markedsført under BMW brandet, var det væsentligste tilbehør. Hjelmene blev produceret af SCHUBERTH i Tyskland.

Da BMW importagenturet blev overdraget til BMW Group i 2003, fortsatte Nic. Christiansen Gruppen samarbejdet med SCHUBERTH og i 2007 stiftedes selskabet SCHUBERTH Danmark A/S, som siden har stået for import og distribution af de tyske kvalitetshjelme via et net af frie forhandlere.

SCHUBERTH Danmark har flere år i træk været den importør i verden, der har solgt flere hjelme procentvis i forhold til ny-indregistreret motorcykler.

Fra marts 2017, overtog SCHUBERTH Danmark distributionen af Bridgestone motorcykel og scooter dæk i Danmark.

Schuberth Danmark A/S

Schuberth Danmark A/S
Sjællandsvej 1
6000 Kolding
Tlf. +45 76 34 20 00


www.schuberth.dk
Adresse: Sjællandsvej 1 · 6000 Kolding · Danmark · Telefon: (+45)7015 1599 · E-Mail: mail@nc.dk · CVR-numre 
Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. 
I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans.
 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.