På arbejde hos Nic. Christiansen Gruppen

Vi er en arbejdsplads, der dyrker ordentlighed, passion, ambition og et godt sammenhold. Med funktioner inden for alt fra import og marketing til salg og værksted er der mange muligheder for at gøre karriere hos os.

I Nic. Christiansen Gruppen går vi hver dag på arbejde for at hjælpe med at flytte mennesker – tættere på deres mål og hinanden. Vi tror på, at når vi udvikler vores forretning og de mennesker, der arbejder her, skaber vi en virksomhed, der er med til at forbinde og skabe sammenhænge i marked og samfund.

Vi sørger for, at vores kunder kommer fra A til B, men bilen er ikke bare et redskab - den er en del af ejerens identitet. Vores passion for produkterne gør os i stand til at flytte mennesker tættere på deres identitet. Vi lægger en ære i at indgå aftaler med afsæt i ordentlighed og respekt for vores kunder. I Nic. Christiansen Gruppen behandler vi nemlig altid hinanden og andre, som vi gerne selv vil behandles.

Nic. Christiansen Gruppen handler i sin essens om at skabe og sikre mobilitet for vores kunder. Det kræver, at vi er forandringsparate, ambitiøse og hele tiden stræber efter at blive bedre til det, vi gør. Vi søger altid den bedst mulige tilgang, og derfor lægger vi stor vægt på samarbejde – både på den enkelte adresse og på tværs af kontorer, showrooms og værksteder i hele norden og Baltikum.

Vi er en bundsolid, familieejet virksomhed med en lang historie, og vi har en klar ambition om at bidrage aktivt til fremtidens transport og mobilitet. Derfor importerer og distribuerer vi nogle af verdens mest attraktive mobilitetsløsninger. Vi tænker langsigtet, og vi stræber efter at udvikle os selv, hinanden og branchen. Det gør vi bedst, når vi samarbejder om vores fælles mål: Moving – Mobility & People.

Koncernværdierne

Ordentlighed

Vi er åbne overfor hinanden – og siger tingene som vi oplever dem – vi taler med og ikke om hinanden.

Vi udviser ansvarlig og respektfuld adfærd med en åben og tillidsfuld kommunikation – det være sig både eksternt og internt.

Ambition

Vi stræber efter hele tiden at forbedre, udvikle og nytænke på alle niveauer.

Vi eksekverer!

Passion

Kunder og kollegaer skal mærke, at vi er en virksomhed, hvor høj energi og entusiasme er grundstoffet.

Sammenhold

Vi ønsker at agere som et samlet NCG.

Sammenhold er vores bedste fundament for fremtiden. Vi skaber rammerne. For at lykkes har alle ansvaret for at samarbejde på tværs.

Udvalgte medarbejderfordele

Sundhedsforsikring

Sundhedsforsikring

For at medvirke til et så kortvarigt sygdoms-/skadesforløb som muligt har Nic. Christiansen Gruppen etableret en sundhedsforsikring for medarbejderne, der dækker en lang række former for sygdomme og skader samt følgevirkninger heraf.

Attraktive rabatordninger

Attraktive rabatordninger

Som medarbejder i Nic. Christiansen Gruppen får du adgang til attraktive tilbud på blandt andet køb af biler, overnatninger på Comwells hoteller og en række andre rabatter hos vores samarbejdspartnere.

Stærkt sammenhold

Stærkt sammenhold

Vores medarbejdertilfredshed er i den absolutte top af den danske transportbranche, når det kommer til loyalitet, jobindhold og stolthed. Vi har et innovativt mindset og lytter til medarbejdernes ønsker og forslag.

En stor koncern med mange muligheder

En stor koncern med mange muligheder

Vi er en stor koncern, som opererer i 8 forskellige lande og samarbejder med over 150 forskellige forhandlere og værksteder. Det giver vores medarbejdere vide muligheder for at udvikle sig og indfri deres potentiale hos os.