Mød vores medarbejdere

Her kan du se udvalgte historier om nogle af de mange medarbejdere, der hver dag arbejder for vores kunder og leverandører med ordentlighed, passion, ambition og godt samarbejde.
Datadrevet indsigt styrker forretningen

Datadrevet indsigt styrker forretningen

Jonas er Business Intelligence Developer og arbejder med at bruge de data, vi har om forretningen, til at skabe værdi fra inderst til yderst. Jonas begyndte oprindeligt som studentermedhjælper i NCG og er løbende vokset med sine opgaver.

Mød Jonas
Talentfulde ledere

Talentfulde ledere

To af vores over 100 dygtige ledere hedder Lotte og Richie. De leder hver deres afdeling i NCG Import i henholdsvis Danmark og Sverige. God ledelse er en prioritet i Nic. Christiansen Gruppen, og i de to videoer kan du høre dem fortælle, hvordan de går til arbejdet i koncernen og har udviklet sig gennem deres karriere hos os.

Mød LotteMød Richie

Salgstrainee med international erfaring

Salgstrainee med international erfaring

Tobias Geisler arbejder som salgstrainee hos Bayern AutoGroup i Odense. Han er for nyligt kommet tilbage til koncernen efter et år hos BMW i Hamborg. Hør om hans arbejdsopgaver og hvad han tager med sig fra tysklandsturen i videoen her.

Mød Tobias
Marketing med eksklusive brands

Marketing med eksklusive brands

På vores Malmø-kontor kan du møde Ebba, som arbejder med marketing for Jaguar og Land Rover på det svenske marked. Hun elsker det engagement og den nærhed til brandet, man får i Nic. Christiansen Gruppen.

Mød Ebba