Bmg Banner4 3100X900

British Car Import

Import af Jaguar og Land Rover i Danmark, Norge og Sverige.

Britiske biler har været en del af Nic. Christiansen Gruppens DNA i mere end 25 år. British Car Import blev stiftet tilbage i 1993 i en helt anden tid og med helt andre mærker. I dag er British Car Import stærkere end nogensinde. Og er importør af Jaguar og Land Rover i Danmark, Sverige og Norge.

Dermed er British Car Import A/S hovedimportør af Jaguar og Land Rover i både Danmark, Sverige og Norge og de to brands står i dag stærkt som aldrig før. Antallet af nye og banebrydende modeller er vokset, og antallet af internationale priser er eksploderet de seneste år. Jaguar og Land Rover er med helt fremme, når det gælder den nyeste teknologi – herunder omstillingen til el og hybrid.

Et elektrisk luksusbrand

Et elektrisk luksusbrand

Fra midten af 2020’erne vil Jaguar være transformeret til et 100% elektrisk luksusbrand med en portfolio af ekstraordinære biler, drevet af næste generations teknologi, og ved indgangen til 2030 vil alle solgte Jaguar være 100 % elektriske.

Besøg Jaguar

DK NO SE

Køreoplevelser i luksusklassen

Køreoplevelser i luksusklassen

Land Rover er et af verdens mest kendte brands. Blandt de mest succesfulde er Land Rover Defender og ikke mindst Range Rover Evoque. Den hurtigst sælgende i mærkets historie. Også Land Rover går nye, grønne veje. Sammen med Jaguar satser brandet på at være helt emissionsfri i 2039. 

Oplev Land Rover

DK NO SE