Hyundai Bil Import

Nic. Christiansen Gruppen importerer og sælger Hyundai i Danmark og Sverige.

Importen af Hyundai til Danmark varetages af selskabet Hyundai Bil Import A/S, som blev etableret i 1992, hvor mærket blev introduceret på det danske marked. Siden 2018 har Nic. Christiansen Gruppen ligeledes varetaget import af Hyundai i Sverige under selskabet Hyundai Bilar Import A/S.

Hyundai er et brand i konstant udvikling, og i dag kan vi med stolthed kalde os et af danskernes og svenskernes foretrukne bilmærker. Hyundai er stærkt repræsenteret med over 100 forhandlere i de to lande. Som potentiel Hyundai-kunde eller nuværende Hyundai-ejer har du derfor aldrig langt til prøveture, kvalificeret rådgivning eller autoriseret service.

Besøg Hyundai.dk Besøg Hyundai.se

Et brand på en elektrisk rejse

Et brand på en elektrisk rejse

Hyundai er et ungt mærke i Europa med omkring 30 år på markedet. Flere tigerspring gennem de senere år gør, at Hyundai nu også har etableret sig i toppen, når det kommer til design, ny teknologi og miljøvenlig mobilitet. Det er et brand på vej mod nye højder - ikke mindst med elbilen IONIQ 5, der høster priser på stribe - blandt andet som "Årets Bil 2022" i Danmark og "Car of the World 2022". 

Hyundai høster designpriser

Hyundai høster designpriser

Hyundai har de seneste år modtaget international anerkendelse for sit innovative design, udviklet af Hyundai chefdesigner Peter Schreyer. Der er faldet flere designpriser af til både Hyundai i10, i20, i30 og Hyundai IONIQ. Derudover har Hyundai TUCSON og KONA snuppet IF Design Award. Internationale design- og innovationspriser på stribe vidner om, hvor langt Hyundai er kommet.

Et stærkt bilmærke med en enestående garanti

Et stærkt bilmærke med en enestående garanti

Som et topmoderne bilmærke står Hyundai for udvikling af innovative, stærke og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser. Derudover er vi i særlig grad kendt for vores enestående 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.