Honda CR V Hybrid Back

NCG Import Finland & Baltikum

Med importagenturet for Honda står NCG Import for importen af biler, motorcykler og Power Products til Finland og Baltikum.

Nic. Christiansen Gruppen indgik i 2017 en aftale med Honda Motor Europe om overtagelse af importen af biler i Finland og importen af biler, motorcykler og Power Products til Baltikum per 31. marts 2017.

Nic. Christiansen Gruppen varetog importen af biler til Danmark fra den japanske bilproducent i årene 1971-2001. Med den nye aftale genoptager Honda Motor Europe og Nic. Christiansen Gruppen således det mangeårige samarbejde med en fælles ambition om at skabe de bedst mulige rammer for Honda-brandet i både Finland og Baltikum.

Med den nye aftale med Honda Motor Europe blev Nic. Christiansen Gruppen en ledende bilimportør i Norden med agenturer i samtlige lande.

Biler, salg og service på det finske marked

Biler, salg og service på det finske marked

I Finland varetager Nic. Christiansen Gruppen salget af Hondas populære bilmodeller med dertilhørende reservedelsdistribution og service.

Besøg Honda.fi
Biler, MC og Power Products

Biler, MC og Power Products

I Baltikum varetager Nic. Christiansen Gruppen foruden salget af Hondas bilmodeller, med dertilhørende reservedelsdistribution og service, også salg, service og reservedelsdistribution af motorcykler og scootere samt Power Products.

Besøg Honda.ee

Besøg Honda.lt

Besøg Honda.lv