Nic. Christiansen Gruppen har fundet entreprenøren til sit nye domicil

Nic. Christiansen Gruppen har fået papir på den entreprenør, der skal stå for det nye byggeri på Sjællandsvej 1.

Det bliver Kolding-entreprenøren Kjæhr & Trillingsgaard, der skal opføre Nic. Christiansen Gruppens nye domicil. Det står klart efter en gensidig underskrift den 3. juni.

I de endelige tegninger tilføjer koncernen en ekstra etage på bygningen, ligesom visionerne for bygningens indvendige design er kommet på plads i samarbejde med RUM Arkitekter.

”Vi er glade for endelig at få lukket aftalen og dele flere af vores visioner for byggeriet. Med Kjæhr & Trillingsgaard får vi en partner, der som os har ordentlighed i højsædet. De kommer ind i projektet med over 100 års erfaring og gode referencer fra blandt andet Danfoss, Peugeot og Mercedes-Benz. De kender branchen, de kender os, og de kender vores visioner for byggeriet. Jeg er sikker på, at Kjæhr & Trillingsgaard er de helt rigtige til at opføre vores nye domicil,” siger CEO for Nic. Christiansen Gruppen Niels Vrist Bertelsen.

”Nic. Christiansen Gruppens nye domicil bliver et vartegn for Koldings erhvervsliv med forbilledlig prioritering af blandt andet bæredygtige byggematerialer og grønne områder. Vi glæder os til at være med til at realisere de store ambitioner for byggeriet,” udtaler Morten Høilund, CEO i entreprenørfirmaet Kjæhr & Trillingsgaard.

I samarbejde med entreprenøren skal Nic. Christiansen Gruppens interne projektleder Lotte Sieverts Sand nu lave en plan for kommunikation med naboerne til byggeriet, mens entreprenøren selv gør klar til at rive ned og bygge nyt på Sjællandsvej.

I mellemtiden planlægges udflytningen fra Sjællandsvej til Esbjergvej, som forventes realiseret i starten af juli.

 

Aktuel tidsplan:

Juli: Udflytning af medarbejderne fra Sjællandsvej 1 til Esbjergvej 101

August: Nedrivningen begynder

Januar 2023: Byggeriet begynder

Sommer 2024: Forventet færdiggørelse af byggeriet