Retail

NCG Retail varetager de tre forhandlerkæder Terminalen, Bayern AutoGroup og British MotorGroup.
Terminalen

Terminalen

Terminalen er koncernens multibrand forhandlerkæde, som fra sine seks forretninger i Aarhus, Esbjerg, Odense, Taastrup og Birkerød forhandler mærkerne Hyundai, Honda, Suzuki, Mazda, Nissan og Toyota.

Nic. Christiansen Gruppen grundlagde i år 2000 Terminalen A/S med ønsket om at få skabt en dominerende bilforhandlerkæde, repræsenteret i flere af landets største byer. Fra dag ét har ambitionen været klar: Kunderne skulle have den bedste service til den rigtige pris, og sammen med god service kommer også et bredt udvalg af biler samt finansielle løsninger.

Besøg Terminalen
Bayern AutoGroup

Bayern AutoGroup

Bayern AutoGroup er Danmarks førende autoriserede BMW- og MINI-forhandler med forretninger og serviceværksteder i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Horsens, Esbjerg, Kolding og Odense. Hos Bayern AutoGroup finder du alt i både nye og brugte BMW og MINI.

Bayern AutoGroup har en målsætning om at være de danske BMW- og MINI-entusiasters foretrukne bilforhandler – en ganske særlig forhandler, hvor du som kunde oplever, at intet er overladt til tilfældighederne. Når du vælger at køre i en bil ud over det sædvanlige, får du også en oplevelse ud over det sædvanlige i mødet med Bayern AutoGroup.

Besøg Bayern AutoGroup
British MotorGroup

British MotorGroup

Nic. Christiansen Gruppen har investeret massivt i nye, eksklusive Jaguar- og Land Rover-forretninger og etablerede derfor i november 2015 forhandlerkæden British MotorGroup med to forretninger i Stockholm - Danderyd i nord og Smista i syd - samt en dansk forretning i Gladsaxe.

Besøg British MotorGroup i DanmarkBesøg British MotorGroup i Sveríge