Retail

NCG Retail varetager de fire forhandlerkæder Terminalen, Bayern AutoGroup, British MotorGroup og May & Olde samt en BYD Pioneer Store.
Terminalen

Terminalen

Terminalen er koncernens multibrand forhandlerkæde, som fra sine syv forretninger i Aarhus, Esbjerg, Odense, Taastrup, Kastrup og Birkerød forhandler mærkerne BYD, Hyundai, Honda, Suzuki, Mazda, Nissan og Toyota.

Nic. Christiansen Gruppen grundlagde i år 2000 Terminalen A/S med ønsket om at få skabt en dominerende bilforhandlerkæde, repræsenteret i flere af landets største byer. Fra dag ét har ambitionen været klar: Kunderne skulle have den bedste service til den rigtige pris, og sammen med god service kommer også et bredt udvalg af biler samt finansielle løsninger.

Besøg Terminalen
Bayern AutoGroup

Bayern AutoGroup

Bayern AutoGroup er Danmarks førende autoriserede BMW- og MINI-forhandler med forretninger og serviceværksteder i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Horsens, Esbjerg, Kolding og Odense. Hos Bayern AutoGroup finder du alt i både nye og brugte BMW og MINI.

Bayern AutoGroup har en målsætning om at være de danske BMW- og MINI-entusiasters foretrukne bilforhandler – en ganske særlig forhandler, hvor du som kunde oplever, at intet er overladt til tilfældighederne. Når du vælger at køre i en bil ud over det sædvanlige, får du også en oplevelse ud over det sædvanlige i mødet med Bayern AutoGroup.

Besøg Bayern AutoGroup
British MotorGroup

British MotorGroup

Nic. Christiansen Gruppen har investeret massivt i nye, eksklusive Jaguar- og Land Rover-forretninger og etablerede derfor i november 2015 forhandlerkæden British MotorGroup forretning i Gladsaxe.

Besøg British MotorGroup

BYD Pioneer Store

BYD Pioneer Store

I shoppingcenteret Field's i København kan kunderne føle, mærke og opleve de elektriske biler fra BYD. Vores lokale salgspersonale er klar til at guide kunderne i retning af den model, der passer til deres behov, og hvis de er klar på det, er der biler klar til prøvekørsel fra P-kælderen under centeret. 

Besøg BYD Danmark
May & Olde

May & Olde

May & Olde blev grundlagt i 2001 af Michael May og Hans-Otto Olde og er med syv lokationer og 240 ansatte i dag en af ​​de 100 største forhandlerkæder i Tyskland.

Kæden forhandler bilmærkerne BMW, Mini og Alpina og har butikker i Halstenbek, Elmshorn, Quickborn, Kaltenkirchen, Itzehoe, Heide og Rendsborg i Nordtyskland.

Besøg May & Olde